Kedves Érdeklődő!

Mind jelenlegi virtuális, mind jövőbeli tényleges látogatónkként köszöntöm!

Ön a K56 - KultpArt Galéria és Rendezvényközpont előtt áll, most még csak átvitt értelemben. Amikor 2017-ben családi tulajdonba került az ingatlan, nem volt több egy közönséges falusi kockaháznál. A legvonzóbb benne a kert végében álló fél pajta volt (fél, mivel rajta a szomszédokkal felesben osztozunk), míg az épület maga (finoma szólva) nem volt valami eget rengető állapotban. Azonban mertünk nagyot álmodni, bár tudjuk, az álmodozás az élet meg... De nem! Álmodni kell! Álmainkat a Meander Építész Iroda vitte papírra, majd elkezdődött az építkezés. A beruházás több ütemben zajlik, alapvetően saját erős, az első ütem megvalósításához viszont nem jelentéktelen pályázati támogatást is sikerült nyernünk. Időközben az I. ütem elkészült, használatba vételi engedélyét megszereztük. A II. és III. ütem folyamatosan zajlik, reményeink szerint 2022. vége felé elkészülünk. Addig is ezen a honlapon adjuk majd a legfrissebb híreket Önöknek, remélhetőleg mihamarabb prigramajánlóval együtt.

Kérem, maradjanak velünk, kísérjenek el bennünket ezen a nagy utazáson!

Dr. Gergely István és Családja

 

A KultpArt menüpont fejlesztését pályázati támogatás tette lehetővé.

A pályázati felhívás neve: Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület - Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében A vidék Minősége-Alpokalja-Fertő táj védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók tevékenységének fejlesztése

A pályázati felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-5-3-17

A támogatás összege: 250 000 Ft + ÁFA

A támogatás intenzitása: 50%

A projekt befejezésének dátuma: 2021.06.09.

                                                    

                                                                  Kérem, lapozzon!

 

 

A projekt tartalmi bemutatása:

Hegykő szívében, központi helyen családi beruházásban valósítjuk meg a KultpArt Galéria és Kávézó fejlesztését. A beruházás három ütemben zajlik. Az első ütemben a leendő kulturális központ vendéglátó egységének, a KultpArt Kávézónak a megvalósítására került sor. A fejlesztés része a marketingtevékenység is, amelyet a pályázat kiírója 250 000 Ft nettó összeggel támogatott. A honlap fejlesztésével lehetőség nyílik a beruházás megvalósulásának dokumentálására, az érdeklődő leendő látogatók tájékoztatására. A későbbiekben, amikor a további építési ütemek (galéria, kiállítótér, nyitott fedett szín) is befejeződnek és az épület teljes egészében elkészül, a honlap tartalma bővülni fog a nyitvatartással, árjegyzékkel, szolgáltatások listájával, elérhetőségekkel.

                                                              

 

 

A KultpArt Galéria és Kávézó tervezett tevékenységei:

Állandó és időszaki kiállítások (festmény, grafika, fotó, kisplasztika, szobrászat)

Kiskoncertek

Felolvasások

Lakásszínház

Filmvetítések

A Kávézó mint színházi büfé áll majd a nézők rendelkezésére. Rendezvényközi időszakban mint kávézó várja a vendégeket.

 

                                                           Kérem, lapozzon!

 

A KultpArt Kávézóról képeket a Galéria menüpont alatt talál.